Subnavigatie

Secret Gebiedsscan Leyweg Den-Haag

Winkelcentrum Leyweg staat middenin een zogenaamde "krachtwijk" en heeft als gevolg daarvan een bijzondere geschiedenis.
Een aantal jaren geleden had het winkelgebied een slechte naam en vond er veel criminaliteit plaats.
Verschillende partijen hebben de handen ineengeslagen om de veiligheids- en leefbaarheidssituatie te verbeteren. En met succes! Dit was reden om Allerto in te schakelen voor een Secret Scan. Om ondernemers en medewerkers na alle inspanningen van hun kant, op een bijzondere manier verder te stimuleren in de veiligheidsaanpak.

De zeer betrokken winkelstraatmanager, wijkagent en vastgoedbeheerder namen initiatief en organiseerden met subsidie eind oktober een bezoek van Allerto. Op 5 november 2014 waren we opnieuw te gast in Den-Haag, maar ditmaal zonder verborgen camera's. In theater Dakota was een prachtige zaal gereserveerd waar de 150 aangemelde deelnemers een plekje konden zoeken voor de bijeenkomst. Het opgenomen beeldmateriaal en de daaropvolgende preventieworkshop hadden alle aandacht.

Naast complimenten voor de sfeer en de uitstraling van het winkelcentrum en de zichtbare aanwezigheid van diverse toezichthouders, waren er ook individuele ondernemers die op deze avond een spreekwoordelijke pluim van Allerto kregen voor hun uitstekende optreden tijdens de Secret Scan. Een prachtig project; De Leyweg is terug van weggeweest!

Meer ervaringen