Subnavigatie

Week van de veiligheid 2015

Hoewel de nationale Week van de veiligheid pas in oktober op de agenda staat, zijn de voorbereidingen al een aantal maanden in volle gang. Terwijl we nog genieten van de laatste zomermaand zetten verschillende partijen zich in om veiligheid hoog op de agenda te zetten zodat we straks goed voorbereid de "donkere dagen" in kunnen gaan.

In opdracht van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid heeft Allerto zich de afgelopen tijd voor de tweede keer bezig gehouden met de productie van een film. Deze nieuwe film over overvalpreventie heeft als onderwerp "U maakt het verschil!" en staat weer vol met leerzame voorbeelden uit de praktijk, gefilmd met onze verborgen camera's.

De film gaat tijdens de week van de veiligheid (5 tot 11 oktober) in première, en is daarna onderdeel van een totaalpakket.

Dit totaalpakket behelst de film en een preventietraining, waarna alle aanwezigen een naslagwerk krijgen om het geleerde door te kunnen geven aan collega's, en na een periode te gebruiken om het geheugen op te frissen.

Vanaf de week van de veiligheid kunnen deze totaalpakketten bij Allerto geboekt worden, maar reserveren kan nu al!
Heel geschikt als onderdeel van een vergadering van een KVO of ondernemersvereniging, of als aanvulling op een 'crimineel ontbijtje'.

Verder is Allerto vereerd met een uitnodiging voor de officiële opening van de Week van de Veiligheid door de minister van V&J en staan er verschillende Secret Scans en trainingen op onze agenda.

Meer ervaringen