Subnavigatie

Secret Scans gaan als warme broodjes in veiligheidsweek

Ook in 2015 blijkt onze Secret Scan een gewild programma-onderdeel voor de Week van de Veiligheid.
Veel gemeenten grijpen deze nationale week aan om hun ondernemers extra te ondersteunen in de veiligheidsaanpak en het voorkomen van winkelcriminaliteit weer even goed op de kaart te zetten.

En geef ze eens ongelijk, want onze Secret Scan is hier een uitstekend middel voor gebleken.
Keer op keer blijkt dat het effect van de Secret Scan al begint als ondernemers zich opgeven voor deelname. Vanaf dat moment kunnen ze immers bezocht worden door een van onze mensen. Tot aan het moment van de bijeenkomst leeft het in de buurt, en vragen ondernemers en medewerkers zich nieuwsgierig af of we al geweest zijn, en zo ja; of we wat van ze hebben kunnen 'lenen'!
Voor sommigen is dit echter een bekeken zaak. Die missen bepaalde artikelen en staan vervolgens een aantal dagen later opgelucht aan de tafel met producten als ze constateren dat wij inderdaad de boosdoeners blijken te zijn.
Met de Secret Scan bewerkstelligen we dat mensen weer even kritisch naar hun eigen werkwijze kijken. Waar gaat het heel goed, en wat kan er beter? Vaak weten ondernemers best waar het aan schort, maar geeft de Secret Scan het zetje om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Juist omdat we in onze training heel duidelijk en praktisch leren hóe ze dit kunnen doen. Na een Secret Scan gaan de puntjes weer op de spreekwoordelijke i!

Mede dankzij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en het RPCAA hebben de volgende gemeenten en stadsdelen een Secret Scan door Allerto laten uitvoeren
Amstelveen;
Duiven;
Zaltbommel;
Dapperbuurt (Amsterdam);
De 9 Straatjes (Amsterdam);
Hoofddorpplein (Amsterdam);
Bijlmer (Amsterdam);

Meer ervaringen